Identificare produs

Pentru a verifica comaptibilitatea unui produs cu modelul dvs va trebui sa ne ajutati cu eticheta inscrisa pe electrocasnic.

Pentru masinile de spalat deobicei aceasta este pe cantul usii . Sinonim este si codul de service.

Numerele modelului pot fi alcătuite din numere (1005400, de exemplu) sau o combinație de litere și cifre (LAT1000AAE). Numărul modelului va apărea cel mai probabil fie pe un autocolant de hârtie, fie pe o placă de metal. Eticheta cu numărul modelului aparatului dvs. poate arăta similar cu exemplele de etichete cu numărul de model afișate aici (numărul modelului este evidențiat în galben):

  

 

Ne puteti trimite poza pe whatsapp
Trimite pe whatsapp

Nu regasiti modelul ?

 

Factura/Bonul/Garantia dvs. de vânzare sau manualul de utilizare pot conține o versiune a numărului modelului dvs., dar este posibil să nu fie numărul complet al modelului, deoarece manualul proprietarului poate acoperi mai multe versiuni ale modelelor conexe. Dacă eticheta numărului de model de pe aparatul dvs. nu este vizibilă, un număr parțial de model vă poate ajuta să restrângeți căutarea piesei corecte. Contactați producătorul pentru a vedea dacă sunt capabili să furnizeze restul numărului de model.