Termeni si conditii

Site-ul www.spalate.ro este detinut si operat de SC PINNET SOLUTIONS SRL, C.I.F.: 36683869, nr inregistrare J40/14220/2016

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra sunteti de acord cu politica lui de confidentialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cat si telefonic sau prin email) sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Daca nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate, termenii si conditiile site-ului, ar trebui nu continuati accesarea acestuia. Politica de confidentialitate aici.

Site-ul www.spalate.ro va fi numit in continuare SITE, iar SC PINNET SOLUTIONS SRL va fi numita in continuare FIRMA.

Detalii despre procesul de comanda, plata si livrare aici.

  1. Continutul

CONTINUTUL se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONTINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a FIRMEI. Acest lucru este valabil si in cazul in care producatorii produselor isi schimba prezentarea produselor fara nicio notificare prealabila.

  1. Contractul

CONTRACTUL se refera la obligatia FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDA si a platit-o online sau obligatia FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDA, dupa ce COMANDA a fost confirmata de FIRMA.

Notificarea primita pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerata o confirmare si, drept urmare, nu este considerata un CONTRACT.

COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut online si a fost confirmata de operatorul de plati online. Desfacerea unui CONTRACT se face prin notificarea FIRMEI de catre CLIENT in temeiul termenilor legislatiei in vigoare sau de catre FIRMA cu notificarea CLIENTULUI, in cazul in care COMANDA nu poate fi onorata din motive intemeiate, fapt care implica restituirea sumei in cazul comenzilor pre-platite.

  1. Comenzi

COMANDA se refera la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul „Finalizeaza comanda” din cosul de cumparaturi. COMANDA este considerata CONTRACT intre parti in momentul in care plata s-a facut online si a fost confirmata de operatorul de plati online. Desfacerea unui CONTRACT se face prin notificarea FIRMEI de catre CLIENT in temeiul termenilor legislatiei in vigoare sau de catre FIRMA cu notificarea CLIENTULUI, in cazul in care COMANDA nu poate fi onorata din motive intemeiate, fapt care implica restituirea sumei in cazul comenzilor pre-platite.

COMENZILE plasate cu succes sunt urmate de trimiterea automata a unei notificari pe e-mail-ul CLIENTULUI. Din motive obiective, FIRMA isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDA. Mai departe, CLIENTUL va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si conditiile SITE-ului si se considera ca este la curent cu forma de confirmare si livrare a COMENZILOR de catre FIRMA, cat si cu termenii si conditiile.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

 

Cum comand | Politica confidentialitate | | Politica retur